Zašto plan ishrane?

Plan ishrane može da izradi samo kvalifikovana osoba i on se bazira na naučnim saznanjima u oblasti ishrane, kao i iskustvu lekara ili nutricioniste.

Takav plan ti garantuje:

Sigurne i održive rezultate

Kada imaš plan ishrane koji je sastavljen prema tvojim potrebama, ne ostaje ti prostor da pogrešiš. Znaćeš vreme svakog obroka i užine, dobićeš precizna objašnjenjenja šta svaki od njih treba da sadrži i u kojoj količini, pa čak i sam postupak pripreme. Plan će ti pomaći da istraješ i da na potpuno ispravan i zdrav način postigneš rezultate bez jo-jo efekta, koje ćeš nadalje moći samostalno da održavaš, a da zbog toga ne moraš da gladuješ.

Zdrave rezultate

Za razliku od „gotovih“ dijeta sa interneta, koje tokom duže primene mogu i trajno narušiti zdravlje, individualni jelovnik se izrađuje na osnovu procene zdravstvenog stanja, merenja na vagi koja radi metodom bioimpedance (online plan ne uključuje ovo merenje) i razgovora koji će mi dati uvid u tvoj dnevni ritam, aktivnosti i šta od hrane voliš, a šta ne. Klijenti koji žive daleko i odluče se za online plan, sa istom svrhom popunjavaju upitnik.

Počni odmah!